A Nippon Sport Judo Club ifjúsági korú judósai számára is elkezdődött a versenyszezon, a fővárosi klub judósai egy arany- és ezüstérem mellett két pontszerző helyezést is elértek.



A Megyeri úti Horváth István Judorcsarnokban rendezték meg az ifjúsági országos rangsorversenyt, amelyen Lénárt Levente (73 kg) arany-, Kovács Márk (81 kg) ezüstérmet szerzett, Varju Csaba (66 kg) és Halász Áron (81 kg) pedig az ötödik helyen végzett.

„Ez volt az első versenyük idén, ami egy jó felmérőnek bizonyult. A srácok nagyon jól mentek, erősek, technikásak, s sajnos ha esetleg nem sikerült a meccset hozni, az leginkább a saját hibájukból történt, de azt, hála Istennek, könnyebben lehet kijavítani. A Nippon Sport Judo Club az éremtablán a hatodik helyen végzett, úgy, hogy némi eredmény még benne maradt a srácokban” – olvashatjuk a klub közösségi oldalán.




A fiatalabbak is elkezdték: a Nippon Sport Judo Club „Next Generation 2.0” csapata nagyon jókat harcolt január huszonegyedikén a Budapest Regionális Judo Szövetség versenyén, Székely Panna (serdülő 48 kg) ezüst-, Kuzma Barbara (diák A, 50 kg) és Czene Áron (diák B, 29 kg) pedig bronzérmet szerzett a Horváth István Judocsarnokban.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Nippon Sport JC)