Három fordulós nyereményjátékra hív a Budopest.hu internetes webáruházat üzemeltető Székely Budo-Sport Kft. és a Judoinfo. Minden fordulóban nyerhetsz a helyes tippekkel, a három forduló alapján legeredményesebben tippelők között pedig egy fehér Mizuno Yusho IJF judogit sorsolunk ki. Akár a tiéd is lehet a fődíj!




A fődíj: Mizuno Yusho


Néhány nappal ezelőtt olvashattak a Székely Budo-Sport Kft. történetéről, s arról, hogy a küzdősport felszerelések gyártásában és forgalmazásában meghatározó piaci szereplő még nagyobb figyelmet fordít a judóra, s a sportág szerelmeseire.

Most játszani hívjuk olvasóinkat, a következő három hétben öt-öt kérdést teszünk fel, s a helyesen tippelők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Minden héten gazdára talál:

2 darab kupon, amely 30 százalékos kedvezményre jogosít egy fehér Mizuno Yusho IJF judogi vásárlása esetén,

3 darab kupon, amely 20 százalékos kedvezményre jogosít bruttó 10.000 forint kiskereskedelmi értékű termék egyszeri vásárlása esetén,

valamint egy névre szóló, dedikált példány A magyar judo aranykönyve című kiadványból.

A három fordulós játék legjobbjai között talál majd gazdára a játék fődíja: egy fehér Mizuno Yusho IJF judogi (Made in China vagy Made in Pakistan).



Játssz velünk! Nem kell mást tenned, mint 2014. december 8-ig helyesen kitölteni az alábbi kérdőívet:


 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2014)