Dr. Antal Kadosa levélben fordult a hazai judós egyesületekhez, egyben szerkesztőségünkhöz is: a Magyar Judo Szövetség közelgő közgyűlésén harcba száll az elnöki tisztért, a gazdasági alelnöki posztra Kosztolánczy György, általános alelnöknek dr. Demény Ádám pályázik.




A Magyar Judo Szövetség közgyűlésére május 24-én kerül sor a Magyar Sport Házában


„Tisztelt Judo Szakosztályok, Egyesületek! Kedves Barátaim!

2014. május 24-én sor kerülhet a Magyar Judo Szövetség új elnökségének megválasztására, az úgynevezett tisztújításra. Elismerve dr. Tóth László jelenlegi elnök úr elévülhetetlen érdemeit, szeretnék a Magyar Judo Szövetségnek a mostaninál jóval több fejlődési, építkezési lehetőséget biztosítani, és az általános alelnöki tisztségére pályázatot benyújtó Dr. Demény Ádám, valamint a gazdasági alelnöki tisztségére pályázatot benyújtó Kosztolánczy György sporttársaimmal olyan szervezetet létrehozni, amely átlátható és kiszámítható működésével biztosítja a hazai judo lendületes, világszínvonalú fejlődését.

Ezért a hatályos Alapszabály rendelkezései szerint benyújtottam pályázatomat a Szövetséghez az elnöki tisztség betöltésére. Levelemhez csatolom pályázatomat és támogatóim nyilatkozatait.

Küldöm továbbá Dr. Demény Ádám (általános alelnök-jelölt) és Kosztolánczy György (gazdasági alelnök-jelölt) pályázati dokumentumait is, bízva abban, hogy felelős döntésetekkel támogatjátok törekvéseinket és a judóért tenni akaró és képes sporttársainkkal, szakértőinkkel közös munkánkat.

Bízom benne, hogy sikeres időszak veszi kezdetét a magyarországi cselgáncs életében, és a demokratikus választás eredményeként megválasztott elnökség méltó letéteményese lesz ennek a sikernek.

Minél szélesebb körű részvételetekben és támogatásotokban bízva, üdvözlettel:

Dr. Antal Kadosa
elnök-jelölt

Az említett dokumentumok: KLIKK IDE!



 

LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2014)