Március 31-én véget ér az immár hét esztendős judoinfo.hu szerződés(ek)ben vállalt két éves működése. Arra a kérdésre várjuk a választ Önöktől, tőletek, hogy folytassuk-e a munkát.


Kedves olvasóink, támogatóink!

Négy évvel ezelőtt, egészen pontosan 2008. március 4-én leállt a Judoinfo.hu oldala. Ennek legfőbb oka az volt, hogy nem sikerült hirdetőket találni a hírportálra: csaknem háromévnyi befektetett munka és küzdelem után úgy látszott, nincs értelme tovább csinálni (a hirdetési felületek értékesítéséhez sajnos nem értek).

Hálával tartozom Zatik Józsefnek, aki hitt abban, hogy erre az internetes oldalra nagy szüksége van a judótársadalomnak és felhívást tett közzé az olvasók felé, ennek célja az oldal életben tartása volt. A felhíváshoz csaknem nyolcvanan csatlakoztak (cégek, egyesületek és magánszemélyek egyaránt), felajánlásaikkal biztosították a honlap jövőjét a következő két évre, majd 2010-ben nagy többségük újabb két esztendőre meghosszabbította támogatását.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt négy évben támogatásával biztosította az oldal működését és fejlődését!


Prof. Dr. Dávid Tamás, Nagysolymosi Sándor, Kecskeméti Judo Club, Székely Budosport Kft., Fakultas FM Kft., Flashcom Kft., Hungarian Masters Judo Club, Paksi Atomerőmű SE, Judo SZK XVII. SE, KSI SE, Budapesti Regionális Judo Szövetség, Honvéd-Kipszer, Ledényi Levente Judo Iskolája, Zatik József, Delta Z Kft., Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség, Veresi Küzdősport Egyesület, Judoedzo.hu, Sixense, Judoshop.hu, Dr. Heidrich Balázs, e-Reziduum Kft., Nagykanizsai TE 1866 MÁV Rt., Erbszt András, www.doctorfit.hu, Nippon Judo SE, Eskövőnklesz.hu, Elendil-Soft Kft., Nagyatádi Judo Club, Józsefvárosi DSE, Rákosvidéke Hajtós DSE, Pestszentlőrinc Kassa SE, FI-FI Bt., Dr. Borbély Attila, jooj1143, egy judós apuka, Czibula József, Vasterasi Judóiskola, Luisz, Bajai Judo Club, Danysin Krisztina, Pfluger Antal, Pfluger Antalné, Helmeczi Ügyvédi Iroda, Debrecen, Szántó Szilárd, Kovács Antal, Sztancs Gábor, Hód Judo, Hódmezővásárhely, Domonkos László Veszprémi Judo SE, Érdi JC, Diósdi DSE, Bajobá, Beliboy, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Judószövetség, Böröcz Zsolt, Dunaújvárosi Judo Club, Gard testvérek, Egerági Üstökös SE, Egerbor Kft., Érdi Judo Club és Diósdi Diák SE, Farkas Józsefné, Fizel József, Lábatlani Egyetértés, FTDJC Ajka, Hubert Fólia Papír és PE Termékek, IQARC Kft., Judo 2000 Pécs Közhasznú Alapítvány, Kispesti AC, Kocsis Tamás, Mátészalkai MTK, Miskolci VSC, Molnárné Kovács Annamária, Ózd Városi SE, Összefogás a Judo Sportért Alapítvány, Siklós Judo SE, Stadler Ügyvédi Iroda, Sümegi Ferenc, Szegedi Judo SE, Bürgés Mihály, Szelesgumi, Vári Tibor.


Elmondhatatlanul sokat jelentett, hogy egyik napról a másikra rengetegen az ügy mellé álltak, a felajánlásokból látszott, ha minden valóra válik, folytatni tudom a munkát. Rengeteg feladatom volt az elmúlt négy évben, jött a pekingi olimpia, judósok tucatjaival együtt futottuk le a Budapest Félmaratont, s sorra követték egymást a hazai és nemzetközi versenyek, majd belevágtunk a londoni olimpia kvalifikációs időszakába, amelynek már a vége felé járunk…

Tavaly abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy átvehettem a Magyar Olimpiai Bizottság média oklevelét, amelyet nagyban a judónak, közvetve pedig a Judoinfo támogatóinak köszönhetek. Néhány napja dőlt el, hogy a londoni olimpiára a MOB elfogadta a Judoinfo sajtóakkreditációját, ez sem sikerült volna, ha annak idején nem állnak ilyen sokan a Judoinfo mellé!

Az oldal több formai változáson esett át ebben az időszakban, tartalmilag pedig nemcsak a versenyeredményekkel és hírekkel bővült napról napra, hanem igyekeztem újabb és újabb tartalmi elemeket építeni az oldalba az olvasói visszajelzések és igények alapján. A Judoinfo honlapjának kialakult, stabil olvasói köre van, a kezdeti napi ezer-ezerkétszáz látogatóhoz képest manapság már átlagosan napi kétezeregyszáz egyéni látogatóval.

A két éves szerződések ebben a hónapban lejárnak, így most újra tervezni kell. Rengeteg komoly feladat áll előttünk a következő két évben, elég csak a sportok csúcseseményét, a július végén kezdődő londoni olimpiát, vagy a jövő áprilisi budapesti felnőtt Európa-bajnokságot említeni! Emellett természetesen továbbra is a legfontosabb vállalt feladatunk, a judo minél szélesebb rétegekhez való eljuttatása, népszerűsítése.

Akárcsak a két évvel ezelőtti hasonló időszakban, az elmúlt hetekben most is sok biztatást kaptam, többen biztosítottak róla, hogy folytatják a támogatást: külön köszönetet kell mondanom a két legrégebbi mecénásunknak, Zatik Józsefnek és Nagysolymosi Sándornak, akik máris hosszabbítottak.

Az oldal működtetéséhez azonban a továbbiakban is szükségem van az Önök segítségére, a további segítségetekre, illetve a felajánlásokat követő tényleges támogatás jelentős csökkenése miatt újabb támogatók hozzájárulására. Kérem, jelezzék, jelezzétek, vállalják-e, vállaljátok-e újabb két évre a Judoinfo támogatását, s ha igen, milyen feltételekkel. Az anyagi támogatás mellett nagy segítséget jelentene, ha ajánlanák oldalunkat, így újabb hirdetőkkel bővülhetne a támogatók köre.

A Judoinfo működtetésének folytatásáról rövid időn belül szeretnék dönteni, a munka folytatása esetén az újabb két éves szerződéseket a hónap végéig szeretném elküldeni, ezért kérem, hogy ha mód van rá, március 26-ig küldjenek visszajelzést.

A korábbiakhoz hasonlóan (és az eredeti felhívásnak megfelelően) természetesen a felajánlásokat nyíltan kezeljük, az olvasókat értesítjük a Judoinfo Támogatói Klub 2012-2014 tagsági listájáról és a felajánlások összegéről. A honlapon szereplő Judoinfo Támogatói Klub tagság-listája addig is folyamatosan frissül.

Előre is köszönöm az eddigi és új támogatók visszajelzéseit!

Köszönettel,
Gombkötő Roland
Judoinfo.hu
tulajdonos-szerkesztő
 

Ahová felajánlásaikat, támogatásukat eljuttathatják:

Gombkötő és Társa Bt.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 2145 Kerepes, Vécsey Károly utca 20.
Bankszámlaszám: OTP Bank 11703006-20389176

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012)