Áprilisban, júniusban és júliusban hat alkalomból álló edző továbbképzést szervez az olimpiai bronzérmes Csősz Imre és barátja, Kovács Antal egykori edzőpartnere, Kun Szilárd a Babarcszőlősi Lovasudvarban. A programsorozatot április 13-án 9:45-kor dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség és az Európai Judo Szövetség elnöke nyitja majd meg. 




A barcelonai „aranycsapat” tagjai is átadják tudásukat a szemináriumokon


„Fontosnak tartjuk, hogy a magyar judosport nagyjai, legjobb szakemberei, az elmúlt évtizedek világversenyein jól teljesítő sportolók és edzőik átadják tapasztalataikat a fiatalabbaknak, ezért gondoltuk, hogy a Nemzetközi Judo Szövetség akadémiájának mintájára szervezünk egy ilyen sorozatot – mondta Csősz Imre, a házigazda. – Az ötletet felkarolta a Magyar Judo Szövetség, amely a résztvevő edzők számára átvállalja az itt tartózkodás, a szállás és az ellátás költségeit.”




A szemináriumok helyszíne


A főszervezőtől megtudtuk, hogy a Baranya megyei Babarcszőlősön tartandó szemináriumokon alkalmanként tizenhét edző vehet részt, érdemes tehát sietni a jelentkezéssel, ha a programok közül választani kívánnak a trénerek. A jelentkezési határidő 2024. április tizedike, jelentkezni a Magyar Judo Szövetség integrált informatikai rendszerén keresztül tudnak a szakemberek. Csősz Imre hozzátette: a továbbképzésen legalább egy alkalommal kötelező a részvétel a KEP/KUEP/MEP/NEP/Gerevich-programokban fizetett edzők számára.

„A program minden alkalommal szombat délelőtt kezdődik majd, elméleti foglalkozásokon és technikai bemutatókon vesznek részt a jelenlévők, a szeminárium vasárnap ebéddel ér véget” – tette hozzá Csősz Imre.

Az edzők számára bővebb információval szolgál a főszervező a 06 (20) 499-5421-es telefonszámon.

 

A dátumok, előadók

2024. április 13–14.: dr. Kovács Antal, Kanczler István, Gosztonyi Balázs Ember Andrea
2024. április 20–21.: Hajtós Bertalan, Tardos János, Keserű József
2024. június 15–16.: Hangyási László, Csák József, Csősz Tekla
2024. június 22–23.: Csernoviczki Csaba, Csernoviczki Éva, Dékány Hilda
2024. július 6–7.: Karakas Hedvig, Ungvári Miklós, Király Bence
2024. július 20–21.: Bor Barna, Kun Szilárd, Csősz Imre, Szilágyi Szilvia

 

A program letöltése: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Gombkötő Roland)