Akárcsak a legutóbbi huszonhét világverseny alatt, a pénteken kezdődő szófiai Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judós kapucnis felsőt, hátizsákot, pólót és könyvet, nincs más dolgod, csak játszani!




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal az április 29-én pénteken kezdődő Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. Az április 28-án csütörtökön, magyar idő szerint délután három órakor kezdődő sorsolás alapján érdemes a tippeket kialakítani, legkésőbb április 29-én pénteken reggel 9:00 óráig várjuk az első napi tippjeid a Judoinfo erre kialakított felületén (ezt is a sorsolás után találod majd meg honlapunkon)! Oldalunkon minden nap követheted majd, hogy állsz a tippversenyben.




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Essential kapucnis pulóver, egy Ippon Gear Fighter 2 hátizsák és egy Ippon Gear Ubma póló. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni!

Először a 2008-as pekingi olimpia idején hívtuk játékra a Judoinfo olvasóit, akkor rögtön egy világbajnok győzött nálunk: Braun Ákos nyerte meg a tippversenyt. Azóta sokszor játszottunk, a 2009-es bakui Eb idején Gosztonyi Balázs nemzetközi bírónk tippelt a legügyesebben, a 2009-es rotterdami világbajnokságon a Judoinfo szerkesztősége szerezte meg az első helyet. A 2010-es bécsi Európa-bajnokságon Papp László szerezte a legtöbb pontot, a tokiói világbajnokságra pedig a kétszeres U23-as Eb-ezüstérmes Krizsán Szabolcs tippelt a legsikeresebben. 
2011-ben, az isztambuli Eb végén Stadler András és a Judoinfo holtversenyben lett első, a párizsi világbajnokság végeredményét Krizsán Szabolcs jósolta meg a legjobban, amíg 2012 áprilisában, a cseljabinszki Eb-n a paksi Kiss Norbert vitte el a pálmát. Következett London, a sikeres olimpia, no és Krizsán Szabolcs triplázása.

A 2013 áprilisi budapesti Európa-bajnokság idején Reif Dániel tippelt a legjobban, az augusztusi riói vb-n Kiss Norbert újrázott. 2014 áprilisában Montpellier Ungvári Attilának hozott szerencsét, a cseljabinszki világbajnokság után Őri Felicián, a 2015-ös bakui Európa Játékok után Haáz Péter, amíg az asztanai világbajnokságon – amikor már csaknem kétszázan játszottak velünk! – Szabó Csaba kapta a fődíjat. Játszottunk a kazanyi Eb idején is, akkor holtverseny alakult ki, az első helyen Hegedűs Bendi és Kiss Norbert osztozott. A riói olimpián Kovács Bence tippelt a legügyesebben, a 2017-es varsói Eb Horváth László diadalát hozta, a budapesti világbajnokság pedig Kiss Norbert győzelmét hozta. 2018-ban az Eb-n Gaál Gergő, a vb-n pedig Stadler Ádám tippelt a legjobban. A 2019-es Európa-bajnokság tippbajnoka Kiss Norbert lett, a világbajnokság idején pedig Hammer Erik játszott a legügyesebben, tavaly Huszár Martin tippelt a legjobban a prágai, 2021 áprilisában Vég Milán a lisszaboni Európa-bajnokság során. A tavalyi budapesti világbajnokságon Bertók Attila, a tokiói olimpián pedig Fekete János tippelt a legjobban. De ki lesz a huszonnyolcadik tippbajnok?



 

A Judoinfo tippversenyének győztesei

Ötszörös: Kiss Norbert
Háromszoros: Krizsán Szabolcs
Kétszeres: Stadler Ádám, Judoinfo
Egyszeres: Bertók Attila, Braun Ákos, Fekete János, Gaál Gergő, Gosztonyi Balázs, Haáz Péter, Hammer Erik, Hegedűs Bendi, Horváth László, Huszár Martin, Kovács Bence, Őri Felícián, Papp László, Reif Dániel, Szabó Csaba, Ungvári Attila, Vég Milán 


LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2022)