Akárcsak a legutóbbi huszonnégy világverseny alatt, a jövő pénteken kezdődő lisszabonii Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo és a Judoshop. Nyerhetsz judós melegítőt, hátizsákot, pólót és könyvet, nincs más dolgod, csak játszani! Alább találod az első napi "tippszelvényt", de ha már most leadnád a teljes versenyre a tippjeid, itt találod a második és a harmadik nap felületeit is. Érdemes megvárni a sorsolást, amelyet 18 órától tartanak meg Lisszabonban.




A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. Az április 15-én csütörtökön délután hét órakor kezdődő sorsolás alapján érdemes a tippeket kialakítani, legkésőbb április 16-én pénteken 10:30 óráig várjuk az első napi tippjeid a Judoinfo erre kialakított felületén! Oldalunkon minden nap követheted majd, hogy állsz a tippversenyben.




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, a Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter melegítő, egy Ippon Gear Fighter hátizsák és egy Ippon Gear Fighter póló. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni!


A Judoinfo tippjei az első versenynapra
Férfiak. 60 kg:
1. Jugo Abuladze (orosz), 2. Temur Nozadze (grúz), 3. Walide Khyar (francia) és Luka Mkheidze (francia). 66 kg: 1. Manuel Lombardo (olasz), 2. Vaza Margvelasvili (grúz), 3. Alberto Gaitero Martin (spanyol) és Nijat Shikhalizada (azeri)
Nők. 48 kg: 1. Darja Bilodid (ukrán), 2. Distria Krasniqi (koszovói), 3. Shira Rishony (izraeli) és Melanie Clement (francia). 52 kg: 1. Odette Giuffrida (olasz), 2. Evelyne Tschopp (svájci), 3. Pupp Réka (magyar) és Amandine Bouchard (francia). 57 kg: 1. Nora Gjakova (koszovói), 2. Timna Nelson Levy (izraeli), 3.Sarah Leonie Cysique (francia) és Telma Monteiro (portugál)


A sorsolás ismeretében itt tippelhetsz az első nap küzdelmeire. A leadási határidő: 2021. április 16., péntek, 10:30!



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)