Az Ami összeköt mai vendége a közelmúlt egyik kiemelkedő magyar judósa, aki 2007-ben a világranglista első helyén állt súlycsoportjában. Azt reméltük, hogy egy évvel később, a pekingi olimpián felteszi az i-re a pontot, de egy makacs, elhúzódó betegség testileg is, lelkileg is olyannyira meggyengítette, végül azt is bravúrként éltük meg, hogy egyáltalán tatamira léphetett Kínában.

Két évvel később számára megsemmisítő volt a judosport szabályváltozása, amely elvette tőle a legerősebb, győztes technikáját. Azt mondja, nem néz vissza fájdalommal, sőt, tetszik neki, amilyenné vált a judo az említett szabályváltoztatás után.

Megmaradt a sportágban, edzőként igyekszik átadni tapasztalatait, miközben megmaradt versenyzőnek is, a golfban harcol az újabb sikerekért, „hetvenkettő” és „albatrosz” szegélyezi az útját.

A képernyőről is visszaköszön, lassan egy évtizede ő a Hajime Judo Magazin műsorvezetője.

Az Ami összeköt mai vendége: Hadfi Dániel.


 

Különleges utak, sorsok, teljesítmények, hivatások, szenvedélyek. Sikeres, elismert emberek az élet megannyi területéről. Egy valami mindannyiukat összeköti: a JUDO. Vajon ez a titok? Az Ami összeköt a Judoinfo podcast-sorozata. A podcastet meghallgathatod, az Ami összeköt csatornájára feliratkozhatsz a Spotify, az iTunes vagy az Anchor szolgáltatónál is.





A sorozat korábbi adásai:

Ami összeköt #1: Baranyai menedék – Beszélgetés Csősz Imrével
Ami összeköt #2: Bíró-sztori – Beszélgetés Gosztonyi Balázzsal
Ami összeköt #3: A fekete-öv története – Beszélgetés Simon Csabával
Ami összeköt #4: Titkos sikerek – Beszélgetés Parragh Katalinnal
Ami összeköt #5: Veterán motorral a judo nyomában – Beszélgetés Treszl Gáborral 
Ami összeköt #6: Otthonról hazafelé – Beszélgetés Nagy Patríciával
Ami összeköt #7: Olimpikon helyett csúcsmenedzser – Beszélgetés Hanzel Henrikkel

 



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021)