A magyar ifjúsági válogatott edzője, Bíró Norbert kezdeményezésére judotörténeti vetélkedősorozatot indítottunk a judosport szerelmesei számára. Hat fordulón keresztül lehetett a pontokat gyűjteni.



A Judoshop.hu által felajánlott és a sorsolásra váró nyeremények


„Több alkalommal szerveztünk szellemi vetélkedőt az ifiválogatottnak. Most egy kicsit több ideje van mindenkinek, a vetélkedő hetente jelentkezne feladatokkal, s addig tartana, amíg a Maradj otthon! tart” – osztotta meg velünk ötletét Bíró Norbert, s a Judoinfo nagy örömmel állt a kezdeményezés mögé.




Akárcsak a Judoshop, amely különféle díjakkal igyekszik a játékosok részvételét honorálni. A nyeremények között szerepel egy Ippon Gear Fighter sporttáska, egy Ippon Gear törölköző és egy Ippon Gear gym hátizsák. A vetélkedő után a három legjobb játékos között találnak gazdára ezek a nyeremények, de a résztvevők között kisorsolunk tíz Ippon Gear kulcstartót is, vagyis akár egyetlen fordulóra leadott válaszokkal is lehetett nyerni! A nyerteseket a nyeremény átvételéről emailben tájékoztatjuk. Köszönjük, hogy együtt játszhattunk!


A játék végeredménye:
1. Drót Gábor 235 pont
2. Kis Noémi Adrienn 216
3. Kiskó-Keller Bettina 215,5
4. Venesz Zoltán 183,5
5. Rőfi Balázs 157
6. Szaitz László 104
7. Kovács Bence 96
8. Borsos Kristóf 76,5
9. Borsos Janka 74,5
10. Kovács Szabolcs 38
11. Gábor Áron 33
12. Fedor Bence 30
13. Fenyvesi Csilla 28,5
14. Hernádi Csongor 7

A hatodik forduló megoldásait itt találhatod: KLIKK IDE!
 




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2020)