A Magyar Judo Szövetség nyilvánosságra hozta a 2018-as egyesületi rangsorokat. A hazai bajnokságok alapján kialakuló tabellán az UTE együttese zárt az élen, a nemzetközi tornákon a KSI SE szerepelt a legjobban. Mindkét rangsorban második lett, de a legtöbb pontot gyűjtötte a Ceglédi VSE. Tavaly összesen 130 klub szerzett pontot.




A Budapest Grand Prix-győztes Ungvári Miklós sikere is kellett a 2018-as elsőséghez


Szoros végeredményt hozott a hazai bajnokságok alapján kialakított ranglista, amelyen végül 46 pontos előnnyel az UTE szerezte meg az első helyet, a Megyeri útiak mindkét nem küzdelmeiben jeleskedtek, s a csapatbajnokságokon is sok pontot gyűjtöttek. A második helyezett CVSE is remekelt ebben az esztendőben, akárcsak a harmadik helyezett BHSE.




Az ifjúsági B-korcsoportos bajnokságon is remekeltek az UTE fiataljai


{aridoc engine="google" width="640" height="800"}/images/stories/2019/versenykiirasok/haz.pdf{/aridoc}


A nemzetközi porondon – akárcsak egy évvel ezelőtt – ezúttal is a KSI SE teljesített a legjobban, a dobogóra a Ceglédi VSE és az Atomerőmű SE együttese került még fel.




Kárpáti Emese (balról) is sokat tett a KSI SE jó eredményéért


{aridoc engine="google" width="640" height="800"}/images/stories/2019/versenykiirasok/nemz.pdf{/aridoc}


Ha a két táblázat pontjait összeadjuk a KSI SE tavalyi elsősége után az Ungvári Miklós Grand Prix-győzelme mellett Özbas Szofi révén ifjúsági olimpiai aranyérmet és Vég Zsombor révén bronzérmet is felmutató Ceglédi VSE lett az Év csapata, a harmadik helyezés a BHSE judósainak jutott 2018-ban. Ez utóbbi táblázat is egyelőre tájékoztató jellegű, az MJSZ még várja az esetleges észrevételeket.


{aridoc engine="google" width="640" height="800"}/images/stories/2019/versenykiirasok/egy.pdf{/aridoc}


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019
Fotó: MJSZ, Horváth György
EJU, Carlos Ferreira
UTE Judo)