Akárcsak a legutóbbi tizenkilenc világverseny alatt, a tel-avivi Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Nyerhetsz judogikat, judós táskát, fekete övet és judokönyvet, nincs más dolgod, csak játszani! Pénteken 11-ig várjuk tippjeid a második versenynapra!




A Judoshop.hu által felajánlott nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság küzdelmeire lehet tippelni. Legkésőbb április 27-én pénteken 10 óráig várjuk a második napi tippjeid! Töltsd ki a lenti táblázatot!




Huszadszor játszhatunk együtt, s a jeles alkalomból partnerünk, a Judoshop.hu egy különdíjat is felajánlott annak, aki meg tudja dönteni a fennálló pontrekordot: 2014-ben – éppen az Európa-bajnokság idején Ungvári Attila remekelt a tippelésben, s összesen 92 pontot gyűjtött. Figyelem! Legalább 93 pontos győzelemért jár a különdíj: a kék színű Ippon Gear IJF Legend judoruha!




A tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, az Judoshop.hu felajánlásából további judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy fehér Ippon Gear IJF Legend judoruha, egy Ippon Gear Gi kék sporttáska (M-es méretű) és egy Ippon Gear Legend IJF fekete öv. A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni.


A Judoinfo tippjei a második versenynapra

Férfiak. 73 kg: 1. Lasa Savdatuasvili (grúz), 2. Rustam Orujov (azeri), 3. Hidayat Heydarov (azeri) és Ferdinand Karapetian (örmény). 81 kg: 1. Aszlan Lappinagov (orosz), 2. Frank de Wit (holland), 3. Matthias Casse (belga) és Csoknyai László (magyar)
Nők. 63 kg: 1. Tina Trstenjak (szlovén), 2. Clarisse Agbegnenou (francia), 3. Juul Franssen (holland) és Andreja Leski (szlovén). 70 kg: 1. Kim Polling (holland), 2. Ana Bernholm (svéd), 3. Eve Marie Gahie (francia) és Sanne van Dijke (holland)

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018)