Az augusztus 28-án kezdődő SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁG névadó főszponzorától négy válogatott versenyzőnk és a kapitány vehetett át csütörtökön egy-egy személygépkocsit a Suzuki esztergomi gyárában.




További fotók GALÉRIÁNKBAN


A sportolókat megkülönböztetett figyelemmel fogadták a Suzuki magyarországi főhadiszállásán, az ünnepélyes köszöntő után Csernoviczki Éváék megtekinthettek egy kisfilmet a japán cégóriás és az 1991-ben alapított magyarországi üzem történetéről, majd maguk is bepillantást nyerhettek az esztegomi gyár működésébe.




A látogatás végén az olimpiai és vb-bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok Csernoviczki Éva, az olimpiai ezüstérmes, háromszoros vb-bronzérmes, háromszoros Európa-bajnok Ungvári Miklós, a világbajnoki ezüstérmes Tóth Krisztián, az ugyancsak vb-ezüstérmes Bor Barna és a Magyar Judo Szövetség sportigazgatója, Nagy András vehetett át egy-egy minden extrával felszerelt új Suzuki személygépkocsit. Még további két Suzuki vár a gazdájára, a jelenleg Japánban edzőtáborozó vb-bronzérmes Karakas Hedvig és a valamennyi korosztályos világversenyről aranyérmet szerző Gercsák Szabina ezeket később veheti majd át.



A versenyzők az autókat használatra kapják, de dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke már korábban bejelentette: a világbajnokságon érmes meccsen tatamira lépő sportolóink számára a szövetség végleg meg is vásárolja majd őket.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Fotó: Magyar Suzuki Zrt.)