Akárcsak a legutóbbi tizenhét világverseny alatt, a varsói Európa-bajnokság idején is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Nyerhetsz judogit, judós kapucnis pulcsit, judós sapkát és judokönyvet, nincs más dolgod, csak játszani! Töltsd ki a lenti adatlapot!




A Judoshop.hu által felajánlott nyeremények


Ezúttal az Európa-bajnokság egyéni küzdelmeire lehet tippelni. A sorsolás alapján a második versenynapra kialakított tippjeid legkésőbb április 21-én pénteken 11 óráig várjuk, a lenti táblázat kitöltésével!

A varsói Európa-bajnokság idején is játékra hívjuk olvasóinkat, a tippelési kedvet a hagyományoknak megfelelően támogatónk, az Judoshop.hu felajánlásából judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. A nyereményalapban szerepel egy Ippon Gear Fighter fehér judoruha, egy adidas Community kék kapucnis pulóver és egy Ippon Gear Dreams Snapback sapka.




A fentieken kívül ezúttal is gazdára talál majd három példány A magyar judo aranykönyvéből. Az Európa-bajnokság után díjat kap majd a három legjobban tippelő, a könyvnyereményeket pedig kisorsoljuk a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni. ITT A SORSOLÁS!

A Judoinfo.hu tippjei a második versenynapra
Férfiak. 73 kg: Gyenyisz Jarcev (orosz), 2. Ungvári Miklós (magyar), 3. Lasa Savdatuasvili (grúz) és Rustam Orujov (azeri). 81 kg: 1. Alan Kubecov (orosz), 2. Aszlan Lappinagov (orosz), 3. Rufat Ismayilov (azeri) és Ungvári Attila (magyar)
Nők. 63 kg: 1. Clarisse Agbegnenou (francia), 2. Tina Trstenjak (szlovén), 3. Margaux Pinot (francia) és Marijana Miskovic (horvát). 70 kg: 1. Marie Eve Gahie (francia), 2. Alekszandra Szamardzsics (bosnyák), 3. Gercsák Szabina (magyar) és Sanne van Dijke (holland)

Játssz velünk, a sorsolás segítségével töltsd ki a táblázatot!

 

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)