A Judoinfo.hu oldalán 2006. május 18-án jelent meg az első cikk, egy rövid összefoglaló a Szarajevó Openről. Az azóta eltelt tíz esztendő alatt több mint 11600 írást (cikket, interjút, beszámolót, összefoglalót, eredménylistát, statisztikát) láthattak látogatóink.


A Judoinfo napjainkban naponta négy-öt friss hírrel jelentkezik olvasóinak (előfordul olyan „sűrű” nap is, hogy ennek dupláját is kínáljuk), a honlap látogatottsága egy átlagos napon meghaladja a 3400 egyedi látogatót (a Google Analytics kimutatása szerint a Judoinfo eddigi működése során hatmilliót meghaladó oldalmegtekintést jegyez!), több mint 6600 regisztrált címre jut el hetente kiküldött hírlevele, amely a hazai médiumok kedvelt forrása is – ezzel a honlap igyekszik teljesíteni küldetését: hírekkel, információkkal, érdekességekkel „látja el” a judósokat, a sportág szerelmeseit, szurkolóit, egyben a judo sikereit közvetíti a hazai sportsajtó, a teljes sportközvélemény felé.

Kedves Olvasónk!

Nagyon nagy öröm számunkra, hogy eljutottunk idáig, s a Judoinfo parányi szerkesztősége nevében ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki hozzájárult ehhez az eredményhez! Ugyancsak nagy köszönet jár a magyar judósoknak, akik az elmúlt tíz esztendőben (is) világszínvonalon harcoltak a győzelemért, s rengeteg kiemelkedő eredményt elérve tették még népszerűbbé Magyarországon ezt a gyönyörű sportágat, életmódot, harcművészetet!

A tizedik születésnap alkalmából megállunk egy pillanatra, büszkén nyugtázzuk, hogy a sok-sok mérföldkő közül most éppen egy jelentősebbhez érkeztünk. De aztán rögtön indulunk tovább, hiszen ezekben a napokban is rengeteg feladat vár ránk.

Tarts velünk a következő tíz évben is!

Hálás köszönettel,
Gombkötő Roland
Judoinfo.hu
szerkesztő



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016)