A hétvégén Bécsben rendezték meg a Duna-kupa nemzetközi ifjúsági csapatversenyt, amelyen fiú válogatottunk arany-, lánycsapatunk pedig ezüstérmet szerzett.



„A lányok előbb öt-háromra legyőzték északi szomszédunkat, majd sajnos meglepően könnyen, hét-egyre vereséget szenvedtek a házigazda osztrákoktól. A fiatal, több serdülő korosztályos sportolóval tatamira lépő csapat néhány mérkőzésen előnyből szenvedett vereséget, ami főleg a rutintalanság rovására írható – tájékoztatta a Judoinfo olvasóit Bíró Norbert, az ifjúsági fiú válogatott szövetségi edzője.

– A fiúk nem hagytak sok kétséget az ellenfelekben, a szlovák csapatot demoralizáló nyolc-nullával múlták felül, míg a sógorok ellen egy biztos hat-kettővel voltak jobbak. Igazi csapatként küzdöttek egymásért a srácok és a kiélezett pillanatokban ez bizonyult döntőnek.”


A szép magyar győzelmek egyike, Sárhegyi Gáboré az osztrákok ellen


A Duna-kupán résztvevő magyar csapattagok: Miskolci Lotti, Mihalovits Kincső, Bordás Szilvia, Nagy-Iván Nikol, Bartus Melinda, Jurina Dária, Lőrincz Renáta, Nagy Petra, Makovics Roxána, Szigetvári Mercédesz, Bognár Péter, Ács Balázs, Mátics András, Boros Bence, Gábor Ádám, Windischmann Bence, Sárhegyi Gábor, Nagy Ádám, Rudinszky Ádám és Joó Ákos
Szövetségi edzők: Hatos Zsuzsanna, Illés Sándor és Bíró Norbert

Fotók a Duna-kupáról: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
)