Magyar tulajdonú benzinkút nyílt Cegléden, amelyet a város polgármestere, Földi László és az olimpiai ezüstérmes judós, Ungvári Miklós avatott fel. A szalag átvágását követően egyre többen érkeztek a kútra, ahol szerda estig literenként tíz forinttal olcsóbban tankolhattak az töltőállomásra érkezők.



Földi László polgármester örömét fejezte ki, hogy Cegléd városa a Hunoil benzinkúthálózat első töltőállomásának adott otthont. „Már akkor is üdvözlünk egy ilyen vállalkozást a városban, ha csak egy munkahelyet is biztosít, de ezen a kúton mostantól nyolc ceglédi dolgozik majd” – mondta a polgármester.

A megnyitón Ungvári Miklós is tiszteletét tette, aki rendkívül sokat ingázik Cegléd és a főváros között. „Inkább motorozni szeretek, ez a budapesti forgalomban praktikusabb is, de a nagymotortól kezdve a személygépkocsin át a kamionig szinte mindenre van jogosítványom. Nyeregbe is szívesen pattanok, amikor csak szabadidőm engedi, már megyek is lovagolni. Egyetlen ló vagy éppen a százhetven lóerő egyaránt szabadságérzetet nyújt nekem” – árulta el a megnyitón az olimpiai ezüstérmes judós.

Cegléd városa után az elkövetkező hetekben Baján, Salgótarjánban, Sátoraljaújhelyen és Békéscsabán is nyílik Hunoil. Minden helyszínen egy szerencsés autós ingyen tankolhat, és minden szélvédőt csinos lányok mosnak tisztára.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: Mi Abonyunk)