„Szeretnénk egy rangos nemzetközi versennyel lehetőséget adni minden judósnak, hogy erős nemzetközi mezőnyben, minél több mérkőzést vívva készüljön fel a közelgő diák országos bajnokságokra – áll a szervezők közleményében.



– Nevezési díjunkat a többi nemzetközi versenyhez viszonyítva igen alacsony állapítottuk meg, ezzel is szeretnénk elérni, hogy minél népesebb mezőny jöjjön el Paksra, a 31. Diák Atom-kupára. Sportcsarnokunkban hat szőnyeg lerakásával méltó körülményeket teremtünk a fiataloknak.

Évek óta rendszeresen megrendezzük szeptember végén nemzetközi gyerekversenyünket a Diák Atom-kupát. Az idén is elhunyt edzőnk, Köves László emlékének szenteljük versenyünket.

A diák C-korosztályban Magyar-kupát rendezünk. Szombaton rendezzük a diák korcsoportok versenyét, míg vasárnap a serdülő, majd az ifjúsági korosztály küzdelmeire kerül sor.
 


Partnerkapcsolataink révén több ország versenyzői is indulnak. Ukrajnába meghívót küldtünk a kijevi judóklubnak, Romániából Kézdivásárhely és Nagyvárad jelezte részvételét, Szlovák kapcsolatunk, Galánta és Pezinok is fiatal judósaival képviselteti magát az Atom-kupán. Triesztből népes küldöttséggre számítunk, a szomszédos Ausztriából Strasswalchen és Bischofshofen judósai próbálnak minél jobb eredményeket elérni Pakson. Déli szomszédainktól Split és Kikinda fiataljait invitáltuk meg őszi versenyünkre.

Kovács Anti, Braun Ákos és Bor Barna is jelen lesz a versenyen."

A 31. Diák Atom-kupa versenykiírása: KLIKK IDE! 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: ASE)