Már több mint ötszázan neveztek az idei Atom-kupára, ezért mindkét versenynapon egy órával korábban (6.30) lesz a mérlegelés, és egy órával a tervezettnél előbb (9.00) rajtolnak a küzdelmek! Magyar nevezettek (2012. július 9.)



A nevezést leadhatják emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, de július 9-ig a JUMAS-ban is nevezni kell (csak azokat a versenyzőket tudják besorsolni, akik ezt megtették, helyszíni nevezés esetén a regisztrálás az EJU-előírás szerint 30 euró).

A szervezők felhívják a magyar indulók figyelmét arra, hogy nekik nem kell részt venniük a pénteki akkreditáción (akik neveztek a JUMAS-ban), a nevezési díjat befizethetik a mérlegelés előtt a Duna Hotelben.

A Judoinfo oldalán közöljük a már benevezett magyar indulók listáját, mindenki ellenőrizheti rajta, hogy a nevezése rendben beérkezett-e. A szervezők kérik, hogy akit beneveztek, de valamilyen okból mégsem tud részt venni a tornán, az időben jelezze azt, hogy a pénteki sorsolásnál ne vegyék figyelembe az indulók között (illetve július 9-ig a Jumasban is vonja vissza nevezését).

A 27. OTP Bank-Atom-kupa junior Európa-kupa viadal versenykiírása: KLIKK IDE!

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: ASE
Fotó: dr. Hangyási Dávid Botond)