Akárcsak a legutóbbi hét világverseny, olimpia, világ- és Európa-bajnokság idején, április végén is tippversenyt hirdet a Judoinfo. A cseljabinszki Európa-bajnokság harmadik versenynapjára is lehet tippelni, judós nyereményekért.



Judoshop.hu felajánlott nyereményei


A cseljabinszki Európa-bajnokság idején is játékra hívjuk olvasóinkat, a tippelési kedvet judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. Az Eb után díjat kap majd a három legjobban tippelő, de további nyereményeket sorsolunk ki a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni.

Judoshop.hu egy Mizuno-táskát, egy adidas fekete övet, valamint egy pólót ad a legjobbaknak, kisorsolunk három Judoinfo-pólót is a résztvevők között.



Küldd el tippjeid a harmadik nap súlycsoportjaira (férfi 90, 100 és +100, illetve női 78 és +78 kg) a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, legkésőbb április 28-án szombaton reggel nyolc óráig. A játékban akár egyetlen súlycsoportra leadott érvényes szavazattal is részt vehetsz.

A levélben írd meg nekünk a neved, és azt, hogy szerinted az adott súlycsoportban ki lesz az első, a második és kik vehetnek át bronzérmet.

A Judoinfo tippjei a harmadik versenynapra
Férfiak. 90 kg: 1. Iliasz Iliadisz (görög), 2. Varlam Liperteliani (grúz), 3. Elhan Mammadov (azeri) és Zurab Zviadauri (grúz). 100 kg: 1. Irakli Cirekidze (grúz), 2. Levan Zsorzsoliani (grúz), 3. Lukas Krpalek (cseh) és Szergej Szamojlovics (orosz). +100 kg: 1. Bor Barna (magyar), 2. Alekszandr Mihajlin (orosz), 3. Janusz Wojnarowicz (lengyel) és Adam Okruasvili (grúz)
Nők. 78 kg: 1. Audrey Tcheumeo (francia), 2. Joó Abigél (magyar), 3. Lucie Louette (francia) és Marhinde Verkerk (holland). +78 kg: 1. Jelena Ivascsenko (orosz), 2. Tea Donguzasvili (orosz), 3. Lucija Polavder (szlovén) és Karina Bryant (brit)

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012)