Akárcsak a legutóbbi hét világverseny, olimpia, világ- és Európa-bajnokság idején, április végén is tippversenyt hirdet a Judoinfo. Ezúttal a cseljabinszki Európa-bajnokság versenyeire lehet majd tippelni, judós nyereményekért. Csütörtök reggel hétig várjuk az első napi tippjeidet!



Judoshop.hu felajánlott nyereményei


Először a 2008-as pekingi olimpia idején hívtuk játékra a Judoinfo olvasóit, akkor rögtön egy világbajnok győzött nálunk: Braun Ákos nyerte meg a tippversenyt. Azóta hatszor játszottunk, a 2009-es bakui Eb idején Gosztonyi Balázs nemzetközi bírónk tippelt a legügyesebben, a 2009-es rotterdami világbajnokságon szerkesztőségünk szerezte meg az első helyet.

A 2010-es bécsi Európa-bajnokságon Papp László szerezte a legtöbb pontot, a tokiói világbajnokságra pedig a kétszeres U23-as Eb-ezüstérmes Krizsán Szabolcs tippelt a legsikeresebben. Tavaly az isztambuli Eb végén Stadler András és a Judoinfo holtversenyben lett első, míg a párizsi világbajnokság végeredményét Krizsán Szabolcs jósolta meg a legjobban.



A csütörtökön kezdődő cseljabinszki Európa-bajnokság idején is játékra hívjuk olvasóinkat, a tippelési kedvet judós nyereményekkel szeretnénk fokozni. Az Eb után díjat kap majd a három legjobban tippelő, de további nyereményeket sorsolunk ki a résztvevők között, vagyis akár egyetlen napra leadott voksokkal is lehet majd nyerni.

Már vannak felajánlásaink: a Judoshop.hu egy Mizuno-táskát, egy adidas fekete övet, valamint egy pólót ad a legjobbaknak. Kisorsolunk majd három Judoinfo-pólót a résztvevők között. További felajánlásokat szívesen fogadunk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.



A szerdán zajló sorsolás ismeretében érdemes kialakítani a várható dobogósok listáját. Küldd el tippjeid az első nap súlycsoportjaira (férfi 60 és 66, illetve női 48, 52 és 57 kg) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, legkésőbb április 26-án csütörtökön reggel hét óráig. A játékban akár egyetlen súlycsoportra leadott érvényes szavazattal is részt vehetsz.

A levélben írd meg nekünk a neved, és azt, hogy szerinted az adott súlycsoportban ki lesz az első, a második és kik vehetnek át bronzérmet.

A Judoinfo tippjei
Férfiak. 60 kg:
1. Georgij Zantaraja (ukrán), 2. Beszlan Mudranov (orosz), 3. Elio Verde (olasz) és Robert Msvidobadze (orosz). 66 kg: 1. Ungvári Miklós (magyar), 2. David Larose (francia), 3. Alim Gadanov (orosz) és Kamal Kan-Magomedov (orosz)
Nők. 48 kg: 1. Csernoviczki Éva (magyar), 2. Charline Van Snick (belga), 3. Alina Dumitru (román) és Frederique Jossinet (francia). 52 kg: 1. Natalja Kuzutyina (orosz), 2. Priscilla Gneto (francia), 3. Laura Gomes (spanyol) és Ana Carrascosa (spanyol). 57 kg: 1. Telma Monteiro (portugál), 2. Sabrina Filzmoser (osztrák), 3. Sarah Loko (francia) és Automne Pavia (francia) 

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012)