Ebben az évben is megrendezik a már hagyományos és egyre népszerűbb salgótarjáni nyári tábort, Hajtós Bertalan és Nagy István vezetésével. Az idén is a salgótarjáni Madách Gimnázium tornacsarnokában állítják fel a csaknem 400 négyzetméteres tatamit.



A tekintélyes edzőfelületen immár tizennyolcadik alkalommal külföldi és hazai judósok készülhetnek, diáktól a felnőtt korcsoportig, a rendezők vendégeket várnak Szlovákiából, Ausztriából, Szlovéniából, Svájcból és Romániából is.

Az augusztus 5-én kezdődő hat napos edzőtáborozás szakmai munkáját az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Hajtós Bertalan (Rákosvidéke Hajtós DSE), illetve az Európa-bajnok Nagy István (Debreceni SC-SI) irányítja majd.

Az edzőtábor programjában a reggeli futás mellett korosztályonként napi két edzés szerepel, délelőtt és délután technikai és randori tréning. Az első edzésre augusztus 6-án hétfőn reggel kilenc órakor, az utolsóra pedig augusztus 10-én pénteken délelőtt kerül sor.

Jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken várják: Hajtós Bertalan, telefon: 06 (30)984-5898, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Nagy István, telefon: 06 (30) 288-6375.

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: RHDSE)