A szervezők tájékoztatása szerint már csak tíz hely maradt, vagyis szinte bizonyosan telt ház lesz a Bajai Judo Club rangos nemzetközi edzőtáborában, amely augusztus 13-án kezdődik a Sugovica parti hangulatos városban. Immár tizenhatodik alkalommal rendezik meg a népszerű nemzetközi nyári edzőtábort Baján, ahol ezúttal is világklasszisok segítik az edzéseket…



„Egy tábor, ahol világhírű judósoktól tanulhatsz! Egy tábor, ahol kicsik és nagyok is partnerre találnak! Egy tábor, ahol hagyományosan több százan gyakorolnak! Egy tábor, ahol a verejték mellett is jó a hangulat. Szép környezetben, minden egy helyen: Baján!”

Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Hajtós Bertalan (7. dan), az olimpiai bronzérmes, olimpiai és világbajnoki ötödik helyezett, kétszeres Eb-ezüstérmes Pekli Mária (6. dan), továbbá a masters világ- és Európa-bajnok Csihi János (6. dan), s az ugyancsak masters világ- és Európa-bajnok Tamás László (4. dan) vezeti majd az edzéseket az idei bajai táborban.

„A Bajai Judo Club örömmel értesít benneteket, hogy az edzőtáborunk szervezési munkálatai befejeződtek – írta bevezetőjében Andrási Barna, a bajai tábor szervezője. – Az árak a tavalyihoz képest csak minimálisan változtak!

Az idei táborba meghívott országok: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Németország, Románia, Szerbia, Montenegró, Szlovákia és Szlovénia. A hazai csapatok közül mindenkit szeretettel várunk, táborunk minden korosztály számára nyitott, befogadó képessége négyszáz fő.

A tábor helyszíne: Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ Sportcsarnoka (Baja, Duna utca 31-33). A helyszín Baja város legszínvonalasabb sportcsarnoka, ahol a judo mellett egyéb kiegészítő edzés lehetőségek is rendelkezésre állnak (konditerem).

A jelentkezési sorrend szerint tudjuk a szállást biztosítani:
1. Magyarországi Németek Általános Művelődési Központ Kollégiuma (Baja, Duna u. 31-33.) Befogadó képesség: kétszáz fő, többnyire három-négyágyas szobákban. Étkezés egy helyen a szállással, illetve a sportcsarnokkal.
2. Eötvös József Főiskola Pedagógiai Fakultás Kollégiuma (Baja, Deszkás utca 2., hét-nyolc percre a sportcsarnoktól található. Az étkezés egy helyen a szállás épületével. Elhelyezés négyágyas kollégiumi szobákban. Maximális férőhely kétszáz fő.
3. Beszédes József Kollégium (Baja, Bajcsy-Zsilinszky u.) Befogadóképessége százötven fő, két-három-négyágyas szobákkal, étkezés az ötven méterre található főiskolai étkezdében. A kollégium közvetlen a Sugovica parton található, első osztályú felújított szobákkal. Külön konditeremmel és büfével rendelkezik. A szállás az edzőteremtől kétszáz méterre található.

A tábor díja:
1. MNÁMK kollégiumi elhelyezéssel: 5.800 forint/fő/nap
2. EJF-PF kollégiumi elhelyezéssel: 4.800 forint/fő/nap
3. Beszédes kollégium: 5.300 forint/fő/nap
A szállást legalább öt éjszakára lehet lefoglalni.

A tábor augusztus 13-án hétfőn ebéddel kezdődik és 19-én vasárnap reggelivel zárul.

Az edzőtábor az alábbi feltételekkel áll a csapatok rendelkezésére: 700 m2 tatami; konditerem; gyönyörű szabadtéri strand (vízisportok, vízijátékok, horgászat); szabadtéri szórakozásra alkalmas foci-, kosár és teniszpálya.

A tábor programjában napi három edzés szerepel. Reggel futó vagy kondícionáló edzés, délelőtt és délután csoportbontásokkal judóedzés.

Regisztrációs űrlap: KLIKK IDE!

Elérhetőségek: Kovács Dénes (szervező)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Telefon: +36 (70) 967-8304”

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: Bajai JC)