Különleges előadásra invitálja az érdeklődőket Dávid Tamás professzor: április 21-én délelőtt tíz órától a Magyarok Házában tart előadást Maria Rechkunova-Goodson és Veta Shapkina a világ hét leghatásosabb nem mérgező rákterápiájáról.



A CoD™ Gyógyultak Klubjának rendezvényére a Magyarok Házában (Budapest V., Semmelweis utca 1-3., Csontváry-terem) 2012. április 21-én 10.00 és 13.00 óra között kerül sor.

Az előadást Maria Rechkunova-Goodson és Veta Shapkina tartja a világ hét leghatásosabb nem mérgező rákterápiájáról (Gerson, 3E, CoD™ Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer, Oasis of Hope, dr. Weizer, Revicimedical, Reno integrative). Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Dávid Tamás professzor, a rák elleni küzdelem élharcosa volt az első magyar judós, aki Európa-bajnoki dobogóra állhatott. A judóvan egy egészségügyi probléma miatt került kapcsolatba. Gyermekkorában a Nógrád megyei Cserhátsurányban élt, később, a fővárosba költözvén a nyurga fiú az Ú. Dózsában úszott három éven keresztül.

„Rengeteget bajlódtam homloküreg-gyulladással, ezért sportágat váltottam – idézi fel a kezdeteket dr. Dávid Tamás. – 1954-ben lecsábítottak a Dózsába judózni. Az első edzésen Ferenczi Zsigmond pehelysúlyú ellenfelem jóvoltából sokszor voltam a levegőben.”

Gyányi Ferenc edző Gyebnár Ferenc és Hamrik Ferenc gondjaira bízta Tamást. A két nehézsúlyú sportember kitanította a küzdősportág technikájára. Sorozatban szerezte az érmeket, nehézsúlyban és az abszolút kategóriában is felnőtt magyar bajnokká avatták.

Sporttörténelmet írt azzal, hogy az első dobogós helyezést szerezte meg Európa-bajnokságon Magyarországnak. 1962-ben Essenben az amatőr Európa-bajnokságon az első danosok között a belga Marcel Etienne és az orosz Borisz Misenko mögött a harmadik helyen végzett.

Dávid professzor a judóhoz napjainkban is sok szállal kötődik, ahol tud segít sporttársainak – az első között ajánlotta fel segítségét a Judoinfo működtetéséhez is, a Judoinfo Támogatói Klubnak a kezdetektől tagja.

Dr. Dávid Tamás 1995-ben alapította meg a CoD™ Rák Információs Központot Budapesten, egy évvel később az Institute zur Immunstabilisierungsforschung und Information e.V-t Bécsben, 1998-ban pedig létrehozta az International CoD™ Cancer Information & Prevention Research Centert, amely Budapesten, New Yorkban, Jeruzsálemben, Tokióban, Szentpéterváro, Bécsben, Münchenben, Hannoverben, Pucallpán, Luzernben, San Carlosban, Lébényben, Dunaszerdahelyen és Marosvásárhelyen nyitotta meg kapuit.

Több mint 200 tudományos közlemény, világszerte több száz előadás, workshopok, tizennyolc szak- és művészeti könyv, 1983 óta húsz kutató-expedíció, kilenc kutató tanulmányút Amazoniában és Dél-kelet-Ázsiában – fémjelzik munkásságát. Mindezt számtalan díj, elismerés, kitüntetés övezte, ezek közül is kiemelkedik az Osztrák Becsületrend Keresztje, amelyet 1994-ben a csipősebészet, a rák és immungyengeség kutatásban elért kimagasló eredményekért vehetett át. Ugyancsak a legrangosabb elismerésekközé tartozik, hogy 2003-ban Assoc.prof.prof.h.c.mag. dr. Dávid Tamást forradalmi rákkutató munkássága elismeréseként Mahatma Gandhi, José Carreras és Placido Domingo után az Inter Lyra Nemzetközi Békedíjjal tüntették ki. Dávid Tamás 2008-ban a Vitézi Lovagrend Keresztjét, 2010. szeptemberében pedig a Vitézi Rend Jubileumi Ezüst Nagykeresztjét vehette át.

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012)