Rijekában rendezték meg a Prvenstvo Hrvatske Kata nevű formagyakorlat versenyt, amelyen remekül szerepeltek a magyar judósok.




Négy ország versenyzői léptek tatamira a nyílt horvát bajnokságon, a mieink összesen kilenc érmet szereztek.




A felnőtteknél a Goshin Jitsu katában hat páros között aranyérmes lett a Szirmai Csaba (Szépvölgy Judo SE), dr. Sári Enikő Petra (Főnix Judo) duó, ezüstérmet nyer a Bozsoki Imre, Lantos Gábor (HRSE Nagare Dojo) páros, utóbbi Ju-no katában bronzérmes lett. A Katame-no katában tizenhat páros között bronzérmet szerzett a Mezei Dorina, Mezei Virág (Pápai Judo Akadémia) páros, negyedik lett a Brassói Krisztina, Kis Noémi (Kis-Dunamenti Judo SE) páros, amely a Nage-no katában is tatamira lépett, s tizenhét páros között bronzérmet szerzett.




A junioroknál is mindhárom színű éremből jutott a magyaroknak, a Nage-no katában tizenegy párosból aranyérmes lett az Ősz Regina, Kampel Eszter (Pápai Judo Akadémia, ezüstérmes a Tapolcsányi Dorottya, Hudanik Péter (Kis-Dunamenti Judo SE) páros, a Katame-no katában ezüstérmet vehetett át a Király Dóra, Kósa Réka (Kis-Dunamenti Judo SE), bronzérmet a Hudanik Péter, Tapolcsányi Dorottya (Kis-Dunamenti Judo SE) páros.




A versenybírók között dr. Pados Róbert nemzetközi minősítésű bíró képviselte Magyarországot a horvát bajnokságon.



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024)