A DIGI Sport Nap hőse című 2018-as sorozatának a fináléjához érkeztünk: mától lehet szavazni az Év hőse címre. A tizenkét jelölt között egy judóst is találhatunk: Hajtós Bertalan tanítványa, az Európa-bajnoki bronzérmes Nerpel Gergely (Rákosvidéke Hajtós DSE) személyében. Segítsünk neki, hiszen a győzelem akár az egész sportpályafutását más irányba terelheti! SZAVAZNI ITT LEHET MAJD!




„2019. január 15-én eljön az a pillanat, amikor elindítjuk A nap hőse című műsor éves szavazását – olvashatjuk a DIGI Sport honlapján. – A tét nagy, hiszen a DIGI Sport ösztöndíja 1.200.000 forint, vagyis egy éven keresztül havi százezer forint, ráadásul a szavazók között is kisorsolunk egy ASUS 2 in 1 laptopot.

Az elmúlt egy év során megválasztott tizenkét havi hősre 2019. január 15-én kedden nulla óra egy perctől tudtok szavazni egészen az évadot lezáró gála felvételéig, 2019. január 21-én hétfőn 17.59-ig. Ekkor közjegyző jelenlétében lezárjuk a szavazást.

És, hogy fokozzuk az izgalmakat, egészen az eredményhirdetésig, az évadot lezáró gála időpontjáig nem fedjük fel, hogy ki áll nyerésre. Csak egy grafikont fogtok látni a profilképek alatt, amely az egyes versenyzőkre beérkezett szavazatok utáni százalékos állást mutatja. A grafikonon a beérkezett szavazatokat olyan elrendezésben láthatjátok, hogy akinek a legtöbb van, mindig az kerül legelőlre, utána az éppen második helyen álló versenyző és így tovább.

A szavazatok grafikus megjelenítésének frissítése késleltetéssel történik, hogy fenntartsuk a verseny kapcsán az izgalmat, ne lehessen kikövetkeztetni, hogy vajon kinek a százalékai nőttek. Természetesen az adatbázisunk a leadott szavazatokat rögtön rögzíti ettől függetlenül.




Hogy ki lett Az év hőse, már a szavazás lezárta után is kiderül, hiszen még aznap kikerül a weboldalra a győztes versenyző neve. Tartsatok velünk január 22-én este is, amikor az eredményhirdetésről készült adásunkat nézhetitek meg a DIGI Sport műsorán! Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek és szavazónak!”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019
Forrás: DIGI Sport
Fotó: RHDSE)