Igazán nívós programmal várják január 19-én Ceglédre, a Regionális Judo Központba a Magyar Judo Szövetség idei edzői-bírói szemináriumának résztvevőit.




Egy Braun-féle karfeszítés a 2005-ös világbajnoki döntőben


A szemináriumra ezúttal a ceglédi Regionális Judo Központban kerül sor. A regisztrációt követően 9:50-től Dr. Tóth László, az MJSZ elnöke köszönti a jelenlévőket, majd rendkívül színvonalasnak ígérkező szakmai bemutatókra kerül sor. A fogásfelvételekről az olimpiai ötödik helyezett Karakas Hedvig és a világbajnoki ezüstérmes Tóth Krisztián, az ucsikomiról az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Hajtós Bertalan, az MJSZ utánpótlás szakmai igazgatója tart bemutatót, majd az olimpiai bronzérmes Csernoviczki Éva következik, a szode-curikomi-gosi versenytechnikaként történő alkalmazását mutatja be.

A délelőtti program része lesz Szepesi József, az OLC T-Trans Gemenc JK vezetőedzőjének bemutatója a lábtechnikák oktatásáról, Karakas Hedvig pedig a világ- és Európa-bajnok Braun Ákossal, a női válogatott szövetségi edzőjével a karfeszítések világába kalauzolja el a szeminárium résztvevőit.

A délutáni programban nemzetközi bíróink – Havasiné Fridrich Annamária, Gosztonyi Balázs és Havasi Viktor – tartanak előadást a Nemzetközi Judo Szövetség mittersilli bírói-edzői továbbképzésen elhangzottakról.

 

{aridoc engine="google" width="640" height="800"}/images/stories/2019/versenykiirasok/edz.pdf{/aridoc}

 


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2019
Forrás: MJSZ
Fotó: IJF, Záhonyi Tamás)