A Magyar Budo őszi számában ezúttal is számos harcművészettel és küzdősporttal kapcsolatos cikk, információ, fotó található. Ezek közül kiemelkedik a judorovat, amely a többi sportágnál mindig jelentősebb terjedelmet kap.




A rovat a felnőtt világbajnokság és a Budapest Judo Grand Prix beszámolóival indul. Ezeket követik a veterán judo Európa-bajnokságról, az első alkalommal megrendezett vegyes csapat Európa-bajnokságról, a junior és ifjúsági Eb-ről, az U23-as nyílt országos bajnokságról készült információk.

A magazin kiemelt helyen számol be a Magyar Judo Szövetség és a Magyar Tartalékosok Szövetsége által aláírt együttműködési megállapodásról. Ebben a lapszámban Mészáros Jánost az egykori válogatott judóst, veterán világbajnokot, sikeres vállalkozót mutatja be a magazin. Természetesen most is sok hírt olvashatunk a Judosport hírei rovatban.

A magazin hátsó belső borítóján a Budapest Judo Grand Prix látványos dobásaiból láthatunk ízelítőt, valamint az érmes magyar versenyzők fotóit is megtekinthetjük. A hátoldalon pedig az IJF judo világnapjáról szóló plakátja található.

Magyar Budo magazin kapható a nagyobb judoversenyeken, illetve az alábbi terjesztő helyeken: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018)