Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik segítenek az augusztus 10-én kezdődő háromnapos budapesti Judo Grand Prix és annak kísérő eseményei rendezésében, szervezésében.



A rendezvény sikeres lebonyolítása elképzelhetetlen a hozzád hasonló sportszerető önkéntesek százainak munkája nélkül. Ha elmúltál tizenhat éves (a versenyzőket kísérő önkénteseknél tizennégy év az alsó korhatár), és szívesen részt vennél egy nem mindennapi nemzetközi sportesemény lebonyolításában, akkor szeretettel várunk a Grand Prix önkéntes csapatába!




Ha van kedved hozzá, csatlakozz a csapatunkhoz, légy részese a sportág olimpiai kvalifikációs sorozatának magyarországi eseményének! Különféle területekre várjuk önkéntesek jelentkezését: a csarnok beépítéséhez, díszítéséhez, a külföldi versenyzők, csapatok kíséréséhez, a nézők irányításához, segítéséhez, adminisztrációs feladatokhoz. Nagy előny számunkra, ha idegen nyelvet is beszélsz, de a legfontosabb szempont, hogy rugalmas légy. A beosztás során igyekszünk figyelembe venni az általad megjelölt területet, de szükség esetén el is térhetünk attól.

Ha vállalnál ilyen feladatokat, még regisztrálhatsz az ITT KITÖLTHETŐ dokumentummal. Rád is szükségünk van!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018)