Néhány nap múlva, 2018. április 28-án és 29-én rendezik meg az UTE Megyeri úti jégcsarnokában a régió egyik legnagyobb utánpótlásversenyét, a 31. Budapest-kupát. Fontos információk következnek!




Tarlós István, Budapest főpolgármestere elfogadta a szervezők felkérését, így ő lesz a Budapesti Regionális Judo Szövetség nemzetközi viadalának fővédnöke! A nevezés terén is nagy az érdeklődés, már Kanadából is érkezett jelentkezés.

A Budapest-kupára a MJSZ integrált informatikai rendszerén keresztül lehet és kell leadni a nevezést, legkésőbb 2018. április 25-én 23:59 óráig. Azokat az indulókat, akiket nem lehet a központi rendszeren keresztül benevezni (U11-es korcsoport vagy nincsenek befizetett szövetségi díjai), emailben lehet leadni, a fent már megjelölt határidőig, pontos névvel, születési idejével, egyesület nevével. Az így megküldött nevezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják. A budapesti régió tagdíjfizető egyesületeinek a nevezés 2500 forint/fő.

A Budapest-kupa ifjúsági (U18) korosztályának mérlegelésekor lesz egy kilogramm súlykedvezmény.




A versenyt nyolc tatamin rendezik majd meg, a Jégcsarnok küzdőterén lesznek a küzdelmek, előtte kordonnal leválasztva található majd egy bemelegítő rész. A küzdőtéren tataminként csak az edző, a versenyző és a felkészülő versenyző tartózkodhat, a többi versenyző a kordonon kívül, a bemelegítő részen várakozik. A titkárok csak a győztest mondják be, a felkészülőket nem.

A mérlegelő helyek elhelyezkedését a főbejáratnál és több helyen kihelyezett térképek segítik majd, a nézők csak az emeleti lelátókat használhatják. A verseny követése a bemelegítő részen és az emeleten elhelyezett televíziókon lehetséges. A díjátadás a bemelegítő részen történik majd.

A verseny ideje alatt szombaton bajnoki labdarúgó mérkőzésre kerül sor a Megyeri úti stadionban, ezért a parkolást a judósok a Váci úton található Tesco áruház parkolójában tudják megoldani.

A versenyt követő edzőtáborban (2018. április 30–május 1.) résztvevőket két csoportra fogják bontani. Az edzések alapvetően küzdelmi jellegűek lesznek. Az edzőtáborra a magyaroknak is regisztrálniuk kell, emailben vagy a verseny helyszínén. Az edzőtáborra is minden regisztrált belépőt kap (ez a magyaroknak ingyenes).


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: BRJSZ
Gärtner Sándor)