Tudta, hogy a Judoinfo minden hazai judo egyesület számára megjelenési lehetőséget biztosít? A szerkesztőségünkbe érkező beszámolókat – szerkesztett formában – minden esetben közzétesszük, a nekünk elküldött versenykiírásokat a naptárunkba feltöltjük. Jelenleg nincs jobb fórum arra, hogy a fontosnak tartott információk eljussanak valamennyi magyarországi – és a jelenlegi határainkon kívül élő – judóshoz.




2017-ben minden hónapban 30.000 fölött volt a Judoinfo oldalát meglátogató egyedi felhasználók száma, összességében 145.630 látogatót hozott az elmúlt év, 925.000 oldalmegtekintéssel. Vajon ebből hány kattintás jutott az Ön klubjára?

A Judoinfo küldetése a sportág népszerűsítése, ezért természetesen nemcsak a judo szerelmeseihez szól, igyekszik megszólítani a sport iránt érdeklődő közvéleményt is. Rendszeres hírleveleket juttatunk el a magyar nyelvű média különféle képviselőihez, a judo televíziós, rádiós, nyomtatott sajtós és internetes megjelenésének nagy tömege köthető a Judoinfo aktivitásához.

Sok kezdő judós számára mutathattunk és mutatunk irányt, szerkesztőségünk éves szinten száznál több megkeresésre nyújt személyes segítséget klubadatbázisunk és -térképünk alapján. Minden klub számára fontos, hogy itt naprakész, pontos információkat találjanak az érdeklődők.

A mögöttünk hagyott több mint tíz esztendő során rengeteg egyesület élt az általunk kínált lehetőségekkel, ezekre hívjuk fel ismét a figyelmet. Várjuk klubja bemutatkozását, friss adatait, edzőtermének pontos helyét, beszámolóit, versenykiírásait a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018)