Újabb héten van túl a magyar válogatott, ezen a héten három közös tréning várt legjobbjainkra. A történtekről Toncs Péter megbízott női szövetségi kapitány számolt be a Judoinfo olvasóinak.




„Jó hangulatú edzéseket hozott a kedd-szerda-csütörtöki közös edzéssorozat, kedden hetvenen voltunk, szerdán és csütörtökön egyaránt ötven fölötti létszámmal dolgozhattunk. Nagy örömünkre csatlakoztak hozzánk a Kecskeméti Judo Club és a Mogyi-Bajai Judo Club válogatottjai is, ők is mindhárom napon jelen voltak” – mondta Toncs Péter.

„Egy szerencsés véletlen folytán meglátogattuk Nagy Patrícia klubját, a Nippon Sport Judo Cubot, tapasztalhattuk, hogy milyen remek dolgot épít, jó helyn, jó csapattal, jó edzői gárdával, átgondolt működéssel. Felkértük Patit, hogy a következő edzőtovábbképzésen számoljon be a tapasztalatairól, hogy lehet nulláról néhány év alatt eljutni oda, ahol most a csapatával tart.”

A kapitány a következő hét programját is ismertette, eszerint kedden csak a BHSE termében lesz keretedzés (a serdülők és az ifjúságaik Győrben, az Európa-kupát követő táborban lesznek ezen a napon), de kivételesen az ifjúságiak is csatlakozhatnak a felnőttekhez 16 órától a Tüzér utcában. A legkisebbeket is érinti egy változás: a jövőben a diák korcsoportos versenyzők keddenként és csütörtökönként 17 órától közös randori edzéseken vehetnek részt a KSI SE emeleti termében.

Szerdán az eddigiekhez hasonlóan lehet csatlakozni a válogatott edzéshez, a változás annyi, hogy ezen a napon is 16 órakor kezdődik a tréning.

Csütörtökön az elmúlt hetekhez hasonlóan a  mellékelt dokumentumban szereplő sportolók (illetve azok, akik szóban ilyen utasítást kaptak) 16 órára a BHSE judotermébe mennek küzdelmi edzésre, míg az ifjúsági, serdülő és diák A-korcsoportú válogatottak 17 órától az UTE judotermében gyakorolnak.

„Pánczél Gábor férfi kapitánnyal együtt a jövő héten már be tudunk majd számolni a konkrét gyakorlati lépésekről, programokról, edzőtáborokról, és az eddigiekhez hasonlóan ezeket az információkat is megosztjuk az edző kollégákkal” – tette hozzá Toncs Péter.

Bővebben a válogatott keretedzések általános rendjéről: KLIKK IDE!



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Gombkötő Roland
Video: Dino Sporthíradó)