November 18-án szombaton az UTE judotermében rendezik a 2017/18. tanévi judo MEFOB-ot. A tavalyi tanévben tizennyolc egyetem csaknem négyszáz hallgatója vett részt a versenyen, ez a részvételi rekord idén valószínűleg nem dől meg, mert ugyanezen a napon kerül sor a TEK Gálára is, így az NKE hallgatóinak egy része azon vesz részt.




A tavalyi versenyhez hasonlóan, amikor Cirjenics Miklós, Csoknyai László és Pupp Réka is ott volt az indulók között, idén is lesznek nagy nevek a versenyzők között. Jelezte indulását többek között Tóth Krisztián, Csoknyai László és Gercsák Szabina. A tavalyi versenyen volt olyan súlycsoport, ahol hetvenkét fő indult, így idén a tizenhat főnél nagyobb létszámú súlycsoportokban már egyszerűsített visszamérkőzést alkalmaznak a rendezők.



Korábban a judo MEFOB majdhogynem a TF házi versenye volt, manapság három egyetem – a Testnevelési Egyetem (TF), a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) – küzd az összesített csapatbajnoki címért. A szervezők várnak a versenyre minden egyetemistát és főiskolást!


{google_docs}/images/stories/2017/versenykiirasok/mefob2017.pdf{/google_docs}


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)