Ismét judósokra adhatjuk le voksunkat, ezúttal a KSI SE száll harcba „A hónap műhelye” elismerésért, valamint a mellé járó félmillió forintos Decathlon vásárlási utalványért. A jelölésnél az augusztus havi teljesítményt vették figyelembe a szervezők.




A szavazáshoz: KLIKK IDE!


„Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2017-os esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. 2015-től kezdődően negyedévente külön értékeljük a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.”


A KSI SE csapata kitűnően zárta az előző hónapot: Varga Brigitta ifjúsági világbajnok lett Santiago de Chilében, majd az aradi Európa-kupán bronzérmet szerzett a juniorok között. Ez utóbb versenyen Beringer Fatime arany-, Gőz Roland ezüstérmes lett, Tóth Fanni az ötödik, Kovács Kitti a hetedik helyen végzett.

Aki teheti, szavazzon a KSI SE csapatára, hogy ők nyerjék el az augusztusi „A hónap műhelye”-díjat!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Fotó: IJF, Gabriela Sabau)