Salánki Evelin az Ippon Judo Tatabányától igazolt át a BHSE csapatába, a SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁGON már Toncs Péter versenyzőjeként lép tatamira augusztus végén.




NAGYÍTÁSÉRT KLIKK A KÉPRE!


Az eleinte a 70, majd a 78 kilogrammban versenyző Salánki Evelin elsősorban az Európa-kupákon jeleskedik. Három éve a junioroknál, Prágában ezüst-, Pakson bronzéremig jutott, majd 2015-ben rögtön egy győzelemmel mutatkozott be a felnőttek között, Orenburgban aranyérmet szerzett a nagyszámú orosz versenyzőt felvonultató mezőnyben.



A 2015-ös év második fele a bronzérmekről szólt, a Sindelfingen és a Lund városában megrendezett Európa-kupán, valamint a pozsonyi U23-as Európa-bajnokságon is a dobogó alsó fokáig jutott.

Tavaly két alkalommal is döntő mérkőzést vívhatott, a podcetrteki és a belgárdi Európa-kupán is a fényesen csillogó ezüstérem került a nyakába.

Az idei évben négy alkalommal is pontszerző helyen végző judós júniusban ismét dobogóra állhatott, a bukaresti European Openen olasz riválisát legyőzve a bronzéremnek örülhetett.

A BHSE új igazolása szeptember elsején lép tatamira a SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁGON.

 

A magyar csapat eddig bemutatott tagjai

FÉRFIAK
90 KG
Tóth Krisztián
Vér Gábor


100 KG
Cirjenics Miklós
Ohát Zalán

+100 KG
Bor Barna

NŐK
+78 KG
Kárpáti Emese
Szigetvári Mercédesz


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)