A huszonöt éves Vér Gábor 2008 márciusában a zágrábi ifjúsági Európa-kupa megnyerésével, majd ugyanebben az évben az ifjúsági Európa-bajnokságon szerezett ezüstérmével köszönt be a nemzetközi mezőnybe.




NAGYÍTÁSÉRT KLIKK A KÉPRE!


Toncs Péter tanítványa a juniorok között is rendre szállította az eredményeket, a paksi Atom-kupán három alkalommal is felállhatott a dobogóra (2008: bronz, 2010: ezüst, 2011: ezüst), a 2010-es agadiri junior világbajnokságon bronzérmet szerzett a 90 kilogrammos súlycsoportban, majd 2011-ben a prágai junior Európa-kupán legyőzhetetlennek bizonyult, s aranyéremmel zárta a tornát.



A 2013-as kazanyi Universiadén a magyar csapat tagjaként bronzérmet szerzett, és következtek a felnőtt versenyek. Az első érmekre 2016-ig kellett várni, ekkor néhány hét alatt kettőt is sikerült bezsebelni a European Open-viadalokon: Szófiában bronz-, Oberwartban aranyérmet akasztottak a nyakába.

Az idei évben két pontszerző helyezés szerepel a neve mellett a European Open-tornákon, valamint a varsói Európa-bajnokságon szerzett csapatbronz kertült be a gyűjteménybe.

A BHSE kiválósága szeptember elsején, valamint szeptember harmadikán, a vegyes csapatversenyen lép tatamira a SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁGON.

 

A magyar csapat eddig bemutatott tagjai

FÉRFIAK
90 KG
Tóth Krisztián

100 KG
Cirjenics Miklós
Ohát Zalán

+100 KG
Bor Barna

NŐK
+78 KG
Kárpáti Emese
Szigetvári Mercédesz


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)