Együtt edzőtáboroztak a Speciális Olimpia Világjátékokra, Abu-Dzabiba utazó és a kibővített tartalék válogatott keret tagjai a Pestszentlőrinc-Kassa SE judokáival – tudtuk meg Juhász Józseftól, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség judo szakágvezetőjétől, a Pestszentlőrinc-Kassa SE elnökétől.




A nyári integrált judo edzőtábort már több mint tíz éve Pörbölyön, a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjában rendezi az egyesület. A csodálatos környezet, a sok-sok programlehetőség, a minőségi szállás és étkezés feledtették a napi két edzés és külön gyakorlás okozta fáradalmakat.




A többségi és speciális olimpikon sportolók együttes felkészülése kitűnő alap a 2019-es Világjátékokra utazó versenyzőknek, akik nem szeretnének szakítani a hagyományokkal, és „természetesen” dobogós helyezésekkel szeretnének hazatérni a Speciális Olimpiáról.




A Világjátékokra utazó sportolók: Gátfalvi Vivien (86 kg), Váczi Alexandra (48 kg), Hajdú Ádám (80 kg), Kovács Ádám (90 kg).




A tábori programok közül néhány, a teljesség igénye nélkül: szarvas és vaddisznó les, kerékpártúrák, kenutúra, erdei gyalogtúra, erdei kisvonatozás, ügyességi és más egyéni és csapatjátékok.




Feledhetetlen élmény, amikor kerékpározás közben felettünk sasok, fekete gólyák köröznek, a visszaúton pedig vaddisznó konda kel át a töltésen tőlünk húsz-harminc méterre, vagy szarvascsapat (rudli) kel át az erdei úton. sss A dunai fürdőzés mellett Kovács Mihály szarvaspörkölttel kápráztatta el a csapatot.




A Speciális Olimpikonok valamint a Pestszentlőrinc-Kassa SE sportolói nevében köszönjük a Gemenc Zrt. és Csonka Tibor vezérigazgató úrnak a több mint tíz éves támogatását, a Magyar Judo Szövetség, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a HungaroControl Zrt. támogatását a felkészüléshez és az edzőtábor megrendezéséhez!












 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: PKSE)