Tavaszi versenyeken vett részt a Most Cselekvők Egyesületének judoszakosztálya. Az Arany EGYMI Speciális Szakiskola tanulásban akadályozott tanulói, versenyzői az országos versenyen két ezüstérmet és egy bronzérmet nyertek, az elmúlt hétvégén pedig a 6. Bakony kupáról tértek haza szép eredményekkel.




Az eredményhirdetéskor a Speciális Olimpiai Szövetség judo szakágvezetője hangsúlyozta, hogy kiemelkedő a székesfehérvári versenyzők eredménye, hiszen életük első versenyén keményen helytálltak, ez pedig reményt ad arra, hogy egy-két éven belül nemzetközi szintérre léphessenek.




A pápai Városi Sportcsarnokban a diák A-, B- és C-, valamint a serdülő korosztálynak rendezték a 6. Bakony-kupát, amelyen hat versenyzővel képviseltette magát a fehérvári egyesület. A népes mezőny – harmincegy egyesület több mint háromszáz versenyzője komoly színvonalat ígért.

Mocsonaki Ádám (Táncsics Mihály Általános Iskola) és Jónás Ruben (István Király Általános Iskola) ezüst-, Palánkai Szonja (Hétvezér Általános Iskola) pedig bronzérmet szerzett. Pintér Ádám (Táncsics Általános Iskola), Szilady Gergő (Munkácsy Mihály Általános Iskola) és Hajdók Kristóf (István Király Általános Iskola) a negyedik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Székesfehérvár
)