A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Pestszentlőrinc-Kassa SE közös őszi országos versenye ismét sok indulóval, izgalmas küzdelmekkel és jó hangulatban telt.



Kállai Ildikó fitnesz világbajnok mozgatta meg a sportolókat egy lendületes, zenés tornával, majd Baby Gabi lépett színre és néhány dal eléneklésével megadta az alaphangulatot. Az ünnepélyes megnyitón dr. Lévai István Zoltán, a XVIII. kerület alpolgármestere és Lengyel Lajos MSOSZ-elnök köszöntötte a mezőnyt.



Az esemény fénypontjaként Csernoviczki Éva is tatamira lépett. Az olimpiai bronzérmes sportoló Váczi Alexandra speciális olimpikonnal, Eb-ezüstérmessel néhány látványos fogást és dobástechnikát is prezentált az érdeklődőknek. A kicsik árgus szemekkel figyelték a mozdulatokat. Éva elmondta, hogy nagy örömmel érkezett a versenyre és büszke arra, hogy részese lehetett ennek a látványos integrált bemutatónak, amely után a versenyen remek földharcoknak és dobásoknak lehettek a résztvevők szemtanúi.



Egy biztos, a judósok felkészülése jó ütemben halad előre a 2019-es Speciális Olimpia Nyári Világjátékok helyszíne, Abu-Dzabi felé.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Special Olympics Hungary)