Három esztendeje a Cseppkő utcai gyermekotthon vezetőjével dr. Herczeg Krisztián úrral közösen álmodott meg a Szépvölgyi Judo SE egy integrált judo rendezvényt – nevezzük versenynek –, ahol hátrányos helyzetű, sérült – látás sérült, hallás sérült – gyermekek versenyezhetnek egészséges társaikkal.





A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy sportági szervezésben a gyermekeknek lehetőséget biztosítsanak a mozgásra, versenyzésre, és ezáltal növeljék az egészséges önbizalmukat. A sok munka és a szeretet meghozta a gyümölcsét , immáron a hatodik versenyt rendezték meg a Cseppkő utcai gyermekotthonban, ahol százhárom ifjú harcos lépett a tatamira, és mérette meg magát.

A Szépvölgyi Judo SE ezúton is szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik önzetlenül segítették a munkájukat, és ezáltal boldogságot okoztak a gyermekeknek: Tomszer Miklós, hatodik danos mersternek, Rosta László úrnak , Pollág Gábor úrnak, Ferenczi Katának és az óbudai judósoknak, dr. Herczeg Krisztán igazgató úrnak, Varga Márknak – a verseny bírójának – és nem utolsó sorban a Cseppkő utcai gyermekotthon munkatársainak.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2015
Forrás: Szépvölgyi JSE)