Ezen a napon ünnepli tizenhatodik születésnapját az Atomerőmű SE reménysége, Pupp Réka, aki ebben az esztendőben két Európa-kupa versenyt is megnyert, Zágrábban, illetve Teplicén, néhány napja pedig bronzérmet szerzett a bari ifjúsági Európa-bajnokságon.


A bari ifjúsági Európa-bajnokság eredményhirdetése


Pupp Réka
már a tavalyi paksi Atom-kupán felcsillantotta tehetségét: akkor – többek között az ifjúsági Európa-bajnok bolgár Damjanovát is legyőzve – bronzérmet szerzett, majd Prágában a dobogó második fokáig jutott a juniorok között.

Ebben az évben eddig ragyogóan teljesít a paksi sportoló: a 44 kilogrammos mezőnyben aranyérmet szerzett az ifjúsági Európa-kupa sorozat zágrábi és teplicei állomásán, míg az oroszországi Tverben ezüstérmes lett, így a kontinentális rangsor első helyén várhatta az Európa-bajnokságot, ahol a dobogó harmadik fokára állhatott.

Kipróbálta magát a juniorok között is: Tarvizióban második lett, éppen Damjanova mögött, legutóbb pedig szombaton újabb Ek-ezüstérmet szerzett, ezúttal Leibnitzben! Közben itthon megnyerte az ifjúsági és a junior magyar bajnokságot is. Isten éltesse!

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Gombkötő Roland
Forrás: Judoinside.com)