Bár a Bajnokok Ligájában május 19-én már a döntőt rendezik, a Nemzeti Sport és a Nemzeti Sport Online olvasói így sem maradnak BL (és SL) nélkül. Egyenes kieséses rendszerben mérkőzik meg egymással a tizenhat legbájosabb és a tizenhat legsármosabb olimpiára készülő magyar sportoló.



A bájosok mezőnyének második nyolcaddöntőjében a judós Mészáros Anett csap össze a teniszező Szávay Ágnessel, ám azt már kizárólag az olvasók dönthetik el, hogy kettejük közül ki a szebb. A szavazás május 19-én szombaton 20 óráig tart!



Mészáros Anett (judós)


Korábban már győzött a lap által rendezett Bájosok Ligája fedőnevű szépségversenyen, s mivel azóta csak a hajszíne változott, a szépsége cseppet sem, most is jó eséllyel pályázik a végső sikerre. Már csak azért is, mert nehezen tudjuk elképzelni, hogy bárki hűtlenné válna hozzá, hiszen ki szeretne belefutni a lebukás után egy ippont érő fojtásba...



Szávay Ágnes (teniszező)


Bár a még mindig csak 23 éves teniszező az elmúlt egy évben gerincsérülése miatt megjárta a poklok poklát, tökéletes alakján szerencsére esett csorba (nem feküdt kés alá), arca pedig ugyanolyan sugárzó, mint amikor 2009-ben és 2010-ben a budapesti WTA-torna győztesének járó trófeát emelgette. Olimpiai kvótáját védett rangsorával (39.) vívta ki, és remélhetőleg az eseménynek otthont adó wimbledoni füvön is megcsillogtatja tudását.

Szavazni itt lehet: KLIKK IDE!

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: Nemzeti Sport Online)