Fókuszban a párizsi olimpia, közeleg a nagy nap sok-sok sportoló számára. A németek kétszeres Európa-bajnoknője, Alina Böhm így várja a nyári játékokat.




Ötvenhárom esztendővel ezelőtt ezen a napon született a kétszeres junior magyar bajnok, junior Európa-bajnoki hetedik helyezett Papp József, akit fájdalmasan korán, huszonhat évesen elveszített a judocsalád. Emlékét megőrizzük!

Vannak ünnepeltjeink is ezen a napon: ma hatvanhat esztendős a világbajnoki ötödik helyezett, háromszoros magyar bajnok E. Kovács János, aki 2010-ben a budapesti masters-világbajnokságon a dobogó legfelső fokára állhatott fel, ma negyven éves a magyar bajnoki ezüstérmes Majoros Mónika, ma harminc esztendős a négyszeres magyar bajnok, U23-as Eb-bronzérmes Szabó Katinka és ikertestvére, a háromszoros magyar bajnok, csapat Európa-bajnoki bronzérmes Szabó Frigyes, ezen a napon negyven éves a felnőtt magyar bajnok Madarász Attila, s ma harminchat a kétszeres junior bajnoki ezüstérmes Fehér Attila. Isten éltesse valamennyiüket!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: IJF
Fotó: IJF, Gabriela Sabau)