Nem egészen három év múlva rendezik meg Tokióban az olimpiát és a paralimpiát. A magyar judocsapat meghívást kapott Maebasi városától, a mieink Japánban hangolódhatnak a játékokra! A tokiói Grand Slam-viadal kapcsán Maebasiban vendégeskedett a Magyar Judo Szövetség Dr. Tóth László elnök vezette küldöttsége.




A videót a képre kattintva tekintheti meg


A küldöttségnek tagja volt Petrányi Imre, a Budapesti Regionális Judo Szövetség elnöke (szervezete évtizedek óta kiemelkedően jó viszonyt ápol Gunma tartománnyal), Sebestyén László korábbi parlamenti képviselő, Kovács László és Urbancsok Tamás, az augusztusi budapesti judo világbajnokság és a jövő évi Budapest Judo Grand Prix szervezőbizottságának tagjai. Dr. Tóth László megállapodást kötött Jamamoto Rjuval, Maebasi polgármesterével arról, hogy a tokiói olimpiára készülő magyar judoválogatott tagjai a japán fővárostól alig száz kilométerre fekvő városban edzőtáborozhassanak.

Vannak ünnepeltjeink is ezen a napon: ma huszonhét éves a háromszoros magyar bajnoki bronzérmes Habram Barbara és ma tizenkilenc esztendős a Pécsi KSE judósa, Hódosi Norbert. Isten éltesse őket!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: NHK)