Szeptember 24-én kerül megrendezésre az MKT szervezésében a SZÍVÜNK NAPJA rendezvény. Ennek egyik különleges eseménye lesz a „Fuss szívvel” és a „Sétálj szívvel” sportos kezdeményezés, amelynek célja, hogy a mozgással, a futással és sétával felhívja a figyelmet az egészséges életre, a szívünk védelmére, az elfogadás fontosságára.



A futóeseményre az egészségügyi dolgozók térítésmentesen nevezhettek, így kórházak - osztályok - egészségügyben dolgozók adták le nevezésüket, képviselve saját munkahelyüket, munkájukat.

A Millenárison megrendezésre kerülő programnak egy másik célja is van, közös séta a szívbeteg gyermekekkel, a szívbeteg gyermekekért, az elfogadás jegyében. Erre az eseményre már csaknem száz apró bajnok „nevezett”, s teszi meg a séta 1,1 kilométeres távját, amely persze szív alakú.





„Ehhez az eseményhez csatlakoznak újra sportolók, futónagykövetek. Szeretnénk, ha a judósok is velünk sétálnának, kéz a kézben a szívbeteg gyermekekért, gyermekekkel” – tájékoztatott Beck Mónika, a esemény szervezője.


A „Fuss szívvel” esemény sétaprogramjának:
Időpontja:
2017. szeptember 24. 12 óra
Helyszíne: Millenáris
Szervező: Magyar Kardiológusok Társasága
Honlap
Facebook esemény


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)