A Rióban megszerzett ötödik helye után ugyan csalódott volt Ungvári Miklós, azonban az m4sport.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, feltöltődve jött haza Brazíliából. A sportoló nagyon büszke arra, és hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) vezetője őt kérte fel arra, hogy első magyarként csatlakozzon egy judót népszerűsítő turnéhoz, és vegyen részt a nepáli és indiai állomáson.




Az interjú megtekintéséhez: KLIKK IDE!


Ungvári Miklós – aki az M4 Sporton szakértőként is kipróbálta magát a riói olimpia alatt – mesélt a nepáli útról, a jövőjéről, és az alábbi videóból az is kiderül, hogyan érezte magát a kommentátori székben.

Ezen a napon ünnepelné ötvennegyedik születésnapját a fiatalon elveszített háromszoros világbajnoki dobogós Bujkó Tamás. Ma ünnepli negyvenötödik születésnapját Fazekas Csaba, a Budaörsi SC vezetőedzője, aki ifjúsági versenyzőként magyar bajnok volt, később a masters-korcsoportban Európa-bajnoki címet is szerzett. Ugyancsal ma van a születésnapja Buczó Zoltánnak, a Pécsi Dozso SE vezetőedzője ma ötvennyolc éves. Isten éltesse őket!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016)