2018. február 01.

Atomcity: új paksi márka van születőben

Egy magas minőségű, közösségi érzést, összetartozást erősítő lokális ruha márka felépítésébe kezdett Asztalos Norbert Pakson.
A világbajnoki ezüstérmes Bor Barna a kifutón


Az Atomcity brand egyes jelei az elmúlt hetekben, hónapokban már feltűntek városszerte, most azonban egy minden korosztályt megcélzó teljes ruházati kollekcióval álltak a közönség elé egy divatbemutatón.

Asztalos Norbert sem Pakson, sem a brandépítésben nem ismeretlen. Előbbi oka az, hogy habár Ózdon született, Pakson nőtt fel, és két hosszabb-rövidebb budapesti kitérő után ismét az atomvárosban él. Utóbbi mögött pedig az áll, hogy egy, a hip hop rajongók körében kedvelt brandet már felépített.
Asztalos Norbert


Az Atomcity névre keresztelt új márkát valójában a közönségigény hívta életre – derül ki alkotójának szavaiból. Asztalos Norbert Norba néven rapperként három albumot jegyez, manapság viszont egy ízig-vérig paksi zenekarban tagja. Elsőként ők viselték az Atomcity feliratú ruhákat, majd Majka és zenekara, akiket paksi koncertjük alkalmából ajándékozott meg vele.

„Az Atomcity fogadtatása meglepően jó volt, hamar szívükbe zárták a paksiak” – fogalmaz Norba, aki jó üzleti érzékkel felismerte, hogy van igény Pakson, egy összetartozást jelképező brandre. A cél, mint Asztalos Norbert kifejtette, az, hogy az Atomcity egy nagyon minőségű lokális ruha márka legyen. – „Ezen felül szeretnénk jó életérzést közvetíteni, jó energiákat táplálni a városba, erősíteni a közösségi érzést” – fogalmazott.
A gyermek és felnőtt ruhák tervezésében felesége és a Harmóniában a természettel kollekció tervezője, Juhász Szilvia segíti. Az eredményt január 27-én ismerhette meg a közönség az első Atomcity Fashion Show-n, a Forráspont Energiaházban. Utcai ruhák mellett sportruházat is része a kollekciónak, ezeket kiemelkedő eredmény elért paksi sportolók mutatták be. A fashion show-t Caramel koncertje koronázta meg.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Telepaks
PaksPress
Fotó: Vida Tünde
Kiss G. Péter)


Atomerőmű SE

Vezetőedző:
Hangyási László Botond

Edző:
Braun Ákos
Dobai Krecht László
Kanczler István
Keszthelyi László
Péri Balázs

Honlap:
www.ase.hu

Központi edzőterem címe:
Paks, Barátság utca 3.


Galéria

Támogatók