2017. november 21.

Eredményesen szerepelnek az ASE judósai

Paks testvérvárosában jártak az Atomerőmű SE judósai az elmúlt hétvégén, hogy egy rangos nemzetközi versenyen méressék meg magukat. Egy ezüst-, három bronzérem és két hetedik helyezés lett a paksiak mérlege.Petrik Hanna és Száraz Csenge megismételte a korosztályos ob eredményét, hisz Hannának ezúttal szintén ezüstérmet, míg Csengének bronzot akasztottak a nyakába. Rajtuk kívül még Tóth Barna és Bernát Tamás nyertek egy-egy értékes bronzérmet a kemény mezőnyben. Ki kell emelni Jakab Barna és Tóth Zsombor hetedik helyezéseit is, hisz ők is nagyot harcoltak a főleg idősebb judósokból álló mezőnyben. Száraz Zente ezúttal az első körben búcsúzott.

Czibula Bernát országos bajnoki ezüstérmes
Százhalombattán rendezték a legfiatalabb diák korosztály országos bajnokságát. A három paksi induló közül Czibula Bernát szerepelt a legjobban, hisz súlycsoportjában (50 kg) egészen a döntőig menetelt. Egy apró figyelmetlenség miatt nem lett meg az aranyérem, de így is fantasztikus eredmény ez a második helyezés. Bernát küzdőszellemből jelesre vizsgázott. Az első mérkőzésen vazari hátrányból sikerült fordítania és az elődöntőben is az utolsó pillanatokig kiélezett küzdelemben diadalmaskodott.A másik két paksi indulónk (Somkert Zoltán és Szucsán Zalán) vereséget szenvedtek az első fordulóban, de bőven van még idejük felzárkózni a legjobbak közé. Edző: Kanczler István és Péri Balázs

Hetedik hely a juniorok között
Zömében az adott korcsoportnál fiatalabb paksi judósok vettek részt Győrben a serdülő B és a junior B korosztályos országos bajnokságon.

Nagy küzdelemben ugyan, de mind az öt paksi versenyzőnknek az első fordulóban kellett búcsúznia és a mezőny zsúfoltságából adódóan nem volt lehetőségük visszamérkőzni. Reméljük jövőre már serdülőkorúként több tapasztalattal a birtokukban eredményesebben fognak szerepelni.

Hasonló helyzetben volt a junior B-sek között Veres Marcell is, akinél szintén a tapasztalatszerzés volt a cél. Marcell hetedik helyen végzett a 81 kilogrammosok között.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: ASE)


Atomerőmű SE

Vezetőedző:
Hangyási László Botond

Edző:
Braun Ákos
Dobai Krecht László
Kanczler István
Keszthelyi László
Péri Balázs

Honlap:
www.ase.hu

Központi edzőterem címe:
Paks, Barátság utca 3.


Galéria

Támogatók