Négy versenyzővel – Magyarországról a legtöbb indulóval – vett részt az Atomerőmű SE a felnőtt Európa-bajnokságon. Az egyéni küzdelmekben nem sok babér termett az ASE versenyzőinek: Pupp Rékának, Csoknyai Lászlónak, Cirjenics Miklósnak és Bor Barnának.




„Vitézeink a csapatversenyben az egyéni kudarcokat feledtetve igen keményen odatették magukat és ez a nagyon erős európai mezőnyben bronzérmet eredményezett. Első mérkőzésen szikrázó csatában a házigazda lengyeleket győztük le, az utolsó ki-ki mérkőzésen Bor Barna a nehézsúlyú versenyzőnk egy gyönyörű vazarival győzött, ami a csapat továbbjutását eredményezte.

A következő mérkőzésen a négy közé jutásért az ukránokkal szemben nem tudtunk kellő ellenállást kifejteni (bár Csoknyai László győzött) következtek szerb szomszédaink, akiket simán, 4:1 arányban legyőztünk (itt Csoknyai László és Bor Barna is győzött). A bronzmérkőzésen a látszólag esélyesebb franciákat sikerült két vállra fektetnünk 4:1 arányban, itt Cirjenics Miklós is a csapat tagja lett, aki győzelemmel debütált. A csapat hatalmas sikert ért el, a befektetett munka sajnos nem az egyéni küzdelmek során mutatkozott meg, de jó formájukat a fiúk igazolva szinte paksi csapatként mutatták meg, hogy felkészültek az Európa-bajnokságra. Gratulálunk versenyzőinknek és edzőjüknek Hangyási László mesteredzőnek.”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Atomerőmű SE)

Támogatóink

Atomerőmű SE

Vezetőedző:
Hangyási László Botond


Edző:
Bor Barna
Braun Ákos
Csoknyai László
Dobai Krecht László
Kanczler István
Keszthelyi László
Péri Balázs

Honlap:
www.ase.hu





Központi edzőterem címe:
Paks, Barátság utca 3.