„Nemrég Mexikóban jártunk a mesterek tornáján, ahonnan értékes ötödik hellyel tértem haza, valamint véglegessé vált, hogy kijutottam a harmadik olimpiámra. A verseny után egy kicsit körbenéztünk a városban és megkóstoltuk a remek fűszeres ételeket, valamint felpróbáltunk pár sombrerót.




Mi voltunk a paksi mucsácsók. Nem volt idő a pihenésre, amint hazaértünk rá két napra már utaztunk is Ausztriába háromhetes edzőtáborba, a festői Raurisba, ahol folytatódott a felkészülés tovább, rengeteg túra, valamint erőnléti edzések kapták a hangsúlyt.



Fantasztikus ilyen csodálatos helyen készülni. Az uszoda is nyílt, így olyan, mintha a hegyek között úsznánk. Mondjuk a biciklizés a hegyekben az nem olyan vicces, amikor 12 kilométeren keresztül hegymenetet megyünk. Ott derül ki, hogy ki az igazán kitartó. De amikor lebicikliztük a hegyet, és fent vagy a csúcson, azt nem lehet leírni szavakkal. Az is egyfajta győzelem, de azért nem űzném ezt a sportot. Azt gondolom összességében jól haladunk a felkészülésben, valamint a gondolat, hogy ez már a harmadik olimpiám lesz, még motiváltabbá tesz.”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016
Forrás: Rio Klub)

Támogatóink

Atomerőmű SE

Vezetőedző:
Hangyási László Botond


Edző:
Bor Barna
Braun Ákos
Csoknyai László
Dobai Krecht László
Kanczler István
Keszthelyi László
Péri Balázs

Honlap:
www.ase.hu





Központi edzőterem címe:
Paks, Barátság utca 3.